PANOURI AUTOMATIZARE GENERATOARE

SUPORT LIMBA ROMANA 24-7-365

0721 241 361

Bernini Design România dezvoltă și produce sisteme de control pentru generatoare din anul 1986. Peste 500.000 de sisteme automate au fost instalate în 32 de țări.

automatizare generator pret

Configuratia alimentarii este aceeasi pentru toate panourile, liniile de intrare/iesire pentru conexiunea motorului si echipamentele auxiliare depind de tipul de controler folosit in panou. De asemenea puteti conecta la panou un motor cu sau fara ECU (Electronic Control Unit). Dimensiunea capacitatii intrerupatoarelor de circuit si a cablurilor defineste puterea nominala necesara a panoului. Sunt furnizate blocuri terminale si conectori pentru conectarea tuturor componentelor. Panoul este fabricat din otel si acoperit cu vopsea cu un grad inalt de performanta industriala. Acest panou este alegerea ideala in cazul in care doriti sa aveti control asupra grupului electrogen conectat la reteaua de alimentare intr-o configuratie in stand by pentru aplicatii generale. Acest panou este dotat cu controlerul Be142 care manageriaza in mod automat alocarea conexiunilor de sarcina la retea sau generator. Acest panou include un incarcator automat de baterie si un set de placi electronice completate cu relee de putere ce se interfateaza direct cu motorul. Controlerul este direct insarcinat cu controlul cotactorilor de  putere (circuit de intrerupere). Dimensiunea capacitatii intrerupatoarelor de circuit si a cablurilor defineste puterea nominala necesara a panoului.Sunt furnizate blocuri terminale si conectori pentru conectarea tuturor componentelor. Panoul este fabricat din otel si acoperit cu vopsea cu un grad inalt de performanta industriala.

PANOU TIP BE142 TRIFAZAT 400V

10 ANI GARANTIE

TRANSPORT SI TVA INCLUS

  MODEL V-I (AC1) TVA INCLUS DIMENSIUNI GREUTATEA
BE142-15KVA 400V/40A 3300 Lei 500x400x200 20KG
BE142-25KVA 400V/50A 3600 Lei 500x400x200 32KG
BE142-40KVA 400V/63A 4300 Lei 600x400x200 33KG
BE142-60KVA 400V/100A 4900Lei 700x500x250 35KG
BE142-80KVA 400V/135A 6500 Lei 800x600x300 43KG
BE142-100KVA 400V/150A 9000 Lei 800x600x300 46KG
BE142-130KVA 400V/200A 9900 Lei 800x600x300 50KG
BE142-160KVA 400V/250A 11.900 Lei 1000x600x300 60KG

 

Be142 este un controler ATS (Transfer Automat de Sursă) / AMF (Automatic Mains Failure=Detectare Automată a Defecţiunilor Reţelei) pentru monitorizarea sistemelor de reţele şi generatoare trifazate. Programele rulează rapid şi toţi parametrii, alarmele şi funcţiile de operare sunt indicate de către un afişaj luminos ce funcţionează la temperaturi cuprinse între - 30°C şi + 70°C. Be142 se interfaţează cu senzori rezistivi de până la 2000 Ohm. Măsurătorile includ: Vca, Aca, Vcc, Hz, ore funcţionare, R.p.m., Presiunea Uleiului, Temperatura Motorului, Tensiunea Bateriei Vcc (Motor) şi Nivel Combustibil. De asemenea oferim software pentru monitorizarea de la distanţă. Be142 oferă MODBUS prin RS485. Be142 se supune specificaţiilor NFPA-110 / NFPA-99 şi are 7 moduri de operare.

MAI MULTE DESPRE CONTROLERUL BE142

Plata prin card VISA  se face doar în €. Costul transportului este inclus.

TVA-ul nu se aplică la persoane juridice (import din Italia)

(pentru plată în Lei, TVA-transport inclus sunați la 0721 241 361)

BE142-15KVA

599€

Persoană Juridică

(TVA-ul nu se aplică)

BE142-25KVA

649€

Persoană Juridică

(TVA-ul nu se aplică)

PANOU AUTOMATIZARE 60KVA
SCHEMA ELECTRICA AUTOMATIZARE GENERATOR

CONTROLERE BE22 BE142 BE242

Schema electrica automatizare generator
MODUL DE OPERARE AUTO

Apasati tasta [AUTO] pana cand ledul verde se va aprinde. Motorul porneste atunci cand Be142 detecteaza o cadere a retelei de tensiune. Contactorul pentru retea (KM) se deschide dupa un timp programabil. Dupa timp de incalzire daca tensiunea si frecventa se incadreaza intre limite, contactorul pentru generator (KG) se va inchide. Cand reteaua de tensiune reapare, KG se va deschide. Contactorul KM se va inchide dupa un timp programabil de schimbare. Motorul se va opri dupa un timp de racire. Daca motorul se opreste contactorul KM se inchide independent de starea retelei de tensiune daca [P.48] este [ON] (modul NFPA-110), altfel KM se va inchide numai daca reteaua este intre limite programabile. In modul AUTO Be42 poate porni si opri motorul conform cu intrarile programabile.

SPECIFICATII TEHNICE GENERALE

-Dimensiuni şi greutate: vezi tabelul selecţie panou

-Încărcător de baterie automat: 12V/8 sau 24V/5A

-Interfaţă serială de tip RS485/MODBUS RTU şi CANBUS/SAEJ1939

-Placa cu relee este inclusă pentru conectarea cu motoare standard

-Uşor de conectat cu orice Motor sau Grup Electogen de pe piaţă

-Dotare opţională cu modul de monitorizare SMS (via MODEM)

-Dotare opţională cu modul de monitorizare INTERNET (via TCP-IP)

-Software gratuit pentru Control şi Monitorizare via MODBUS

-Puterea Nominală cuprinsă între: 30kVA-1000kVA

-Tensiunea Nominală: 400V  -Configuraţie: 3faze+neutru

-Conectica: reglete de conexiuni şi conectori

-Contactori interblocaţi electric si mecanic

-Buton pentru oprire de urgenţă montat pe panoul frontal

-Carcasă metalică pentru montajul pe perete

-Dimensiuni şi greutate: vezi tabelul selecţie panou

-Încărcător de baterie automat: 12V/8 sau 24V/5A

GENERATOR DE CURENT DIESEL AUTOMAT

ECHIPAT CU ATS EVOLVE

1.890€

AFLA MAI MULTE

PANOU MONOFAZAT TIP EVOLVE 6KVA

Ori de câte ori are loc o cădere de rețea, EVOLVE  preia comanda generatorului dumneavoastră în câteva secunde. EVOLVE este un panou automatizare generator de curent avansat și compact de Transfer Automat de Sursă. Este alegerea ideală pentru un generator de uz casnic conectat la rețeaua principală într-o configurație de tip stand-by (în așteptare).

PANOU AUTOMATIZARE TIP EVOLVE 

499€

Transport şi TVA inclus

support@bernini-design.com

Aceste panouri sunt usor de interfaţat, cu grupuri electrogene cu pornire electrică.

Condiţiilor de vânzare ale firmei Bernini Design SRL

Aceste condiţii se aplică produselor achiziţionate de dumneavoastră de la Bernini Design, pe acest website sau prin departamentul nostru de marketing. În cazul în care există un acord bilateral între Bernini Design şi un client cu privire la achiziţionarea produselor, se vor aplica condiţiile acelui contract.

Preţurile

Preţurile produselor Bernini Design sunt indicate pe site-ul web şi vor fi trecute în factura proforma sau în confirmarea comenzii. Preţurile indicate pe site-ul web nu includ TVA, taxa de transport şi orice alte taxe aplicabile. Acestea sunt plătibile de către client în plus faţă de preţul afişat pe site şi vor putea fi menţionate separat pe factură. În cazul în care clientul este scutit de taxe, acesta trebuie să furnizeze către Bernini Design un certificat sau documente valabile care atestă scutirea. Preţurile se pot modifica fără notificare prealabilă. Pentru achiziţiile pe teritoriul României, se acceptă plata în lei.

Condiţii de plată

Plata produselor Bernini Design va trebui efectuată înainte de expediere, sau, în cazul în care s-a convenit în scris, la termenul menţionat pe confirmarea comenzii. Plata se va face în contul Bernini Design indicat în factura proformă. Detaliile bancare pot fi modificate din când în când. Achiziţiile prin intermediul site-ului web sunt efectuate cu PayPal. Acceptăm plăţi în dolari sau euro.

Schimbarea produselor

Schimbarea produselor este posibilă după ce clientul plasează comanda, dar înainte ca Bernini Design să le expedieze. Clientul va trebui să plătească diferenţa înaintea expedierii. În cazul în care plata depăşeşte valoarea facturii, Bernini Design va vira diferenţa în termen de 30 de zile, în situaţia în care clientul oferă toate informaţiile necesare viramentului bancar.

Transportul produselor

Bernini Design va expedia produsele la adresa clientului care va fi indicată pe confirmarea comenzii. În cazul în care nu este specificată data livrării, aceasta se va face în termen de 10 zile de la data plăţii. Clientul va trebui să indice numărul de telefon, adresa completă şi numele persoanei responsabile de primirea mărfurilor. Bernini Design nu va fi răspunzătoare pentru nici o pierdere (inclusiv pierderea de profit), costuri, daune sau cheltuieli cauzate, direct sau indirect, de către orice întârziere în livrarea produselor. Bernini Design va fi răspunzătoare pentru nelivrarea produselor numai în cazul în care clientul oferă o notificare scrisă către noi în termen de 14 zile de la data la care produsele ar fi fost livrate, în cursul normal al evenimentelor.

Recepţia produselor

Recomandăm clienţilor să inspecteze produsul pentru a identifica orice ambalaj lipsă sau deteriorat, şi să informeze Bernini Design de orice probleme care ar fi evidente sau rezonabile privind inspecţia şi testarea produselor în termen de 30 de zile de la data livrării lor. Dacă defectul sau eroarea se va evidenţia  în decurs de 30 de zile de la data livrării, clientul va notifica Bernini Design în scris şi va pretinde servicii de garanţie. În acest caz Bernini Design va repara sau va schimba produsul.

Refuzul expedierii

În cazul în care, pentru orice motive, clientul nu acceptă expedierea produselor atunci când acestea sunt gata, sau Bernini Design se află în imposibilitatea de a expedia produsele la timp deoarece clientul nu a oferit instrucţiuni adecvate, documente, licenţe sau autorizaţii, atunci produsele vor fi considerate ca fiind livrate, riscul trecând la client iar Bernini Design poate stoca produsele până la livrarea efectivă şi clientul va fi responsabil pentru toate costurile şi cheltuielile suplimentare aferente depozitării şi asigurării.

Politica şi reguli vamale europen

Clienţii vor lua la cunoştinţă faptul că produsele Bernini Design sunt supuse regulilor vamale europene şi legilor de control a exporturilor şi pot fi livrate sau transmise în ţările din afara Europei sau în afara graniţelor în care se află acestea. În conformitate cu aceste legi şi regulamente, produsele Bernini Design nu pot fi vândute, închiriate sau transmise în alt mod către clienţi sau ţări care sunt restricţionate. În plus, produsele Bernini Design nu pot fi vândute, transmise sau folosite de către utilizatori implicaţi în activităţi legate de arme de distrugere în masă, inclusiv activităţi legate de proiectarea, dezvoltarea, producţia sau utilizarea de echipamente nucleare sau arme. Clientul este de acord să respecte aceste legi şi reglementări.

Aplicaţii cu risc ridicat

Clientul va lua la cunoştinţă faptul că produsele Bernini Design nu sunt concepute sau destinate utilizării în medii periculoase ce necesită performanţe în condiţii de risc, în exploatarea instalaţiilor nucleare, navigare aeriană sau sisteme de comunicaţii, controlul traficului aerian, sisteme de armament, maşini de susţinere a vieţii, sau orice altă aplicaţie în care eroarea utilizării inadecvate a unui produs Bernini Design ar putea duce direct la deces, vătămare corporală sau daune fizice severe sau distrugere a proprietăţii. Bernini Design declină orice garanţie de potrivire expresă sau implicită pentru activităţi sau aplicaţii cu risc ridicat.

 

Bernini Design Sediul Legal

AFLA MAI MULTE DESPRE AUTOMATIZARI PENTRU GENERATOARE

BERNINI DESIGN SRL ROMANIA

Calea Chişinăului 32A  700177 Iaşi

VAT RO31228395  -  J22/275/2013

bernini@bernini-design.ro   tel.   0721 241 361

Bernini Design Romania

Leave a Reply