Automatizari pentru generatoare

AUTOMATIZARI PENTRU GENERATOARE

 Producem şi dezvoltăm Controlere şi Sisteme electronice pentru Protecţia şi Monitorizarea Generatoarelor. Experienţa noastră include automatizari pentru generatoare în asteptare (standby / controlere de tip AMF, ATS şi AAR) de la concept până la produsul finit. De asemenea aria noastră cuprinde Încărcătoare Automate de Baterie, plăci electronice, Controlere cu CAN-BUS şi adaptoare RS485/RS232/USB. Modulele noastre suportă protocoalele MODBUS şi TCP-IP. Este disponibilă o linie completă de panouri electrice de la 9 la 2000kVA echipate toate cu module electronice şi echipamente de putere.

Automatizari pentru generatoare de curent

GRUP ELECTROGEN AUTOMAT CU MONITORIZARE

 În cazul în care doriţi un sistem mai complex care să vă permită şi monitorizarea reţelei, puteţi folosi automatizari pentru generatoare cu module BE-K3, BE142 si BE-2K PLUS. Configuraţia asigură:
-    monitorizare parametri reţea; -    control şi monitorizare la distanţă;
-    protecţie la suprasarcină/supratensiune;
-    pornire/oprire automată; -    pornire/oprire manuală;
-    monitorizare parametri şi protecţii pentru motor;
-    control automat inteligent asupra întrerupătoarelor circuitului de putere;

Automatizari Pentru Generatoare Bernini Design

Be124 Centurion este cel mai compact şi inteligent controler pentru grupurile electrogene încasetat într-o carcasă standard de tip DIN96. În ciuda faptului că acest controler este dezvoltat pentru motoare compatibile SAE J1939, Be124 poate funcţiona şi cu motoare standard (care nu sunt compatibile SAE J1939 sau, cu alte cuvinte, motoare cu "regulator mecanic").

- Include MODBUS prin RS485 şi TCP-IP
- Se interfaţează cu motoare compatibile CANBUS (SAE J1939)
- Funcţionează cu orice motor Diesel sau benzină.
- Se interfaţează cu cele mai cunoscute ECU-uri (Volvo, Deutz.etc.)
- Istoric pentru 500 de evenimente cu dată si oră
- Ceas în timp real pentru alarme şi evenimente
- Monitorizarea trifazată a tensiunilor şi curenţilor
- Indică toţi parametrii motorului, indică kVA, kVAr, kW, PF, Aac, Vac, Hz,
- Contor kWh, contor trei temporizatoare independente de mentenanţă
- Mod de operare Auto, Manual şi Test
- Multe opţiuni pentru fiecare Intrare/Iesire programabilă

BE24 AUTOMATIZAREA GRUPURILOR ELECTROGENE

AUTOMATIZARI PENTRU GENERATOARE TIP BE24A

Be24A include într-un modul DIN standard 96mmx96mm toate funcţiile programabile necesare pentru controlul motorului şi al generatorului. Be24 este echipat cu 6 taste de tip 'push button' cu membrană, 2 LED-uri, un display cu 4 digiti, 5 ieşiri statice, 9 intrări şi un butuc cu cheie cu 3 poziţii (30Acc) pentru start manual.

Be24 CARACTERISTICI

- TEST Automat Periodic- 30 parameteri programabili

- 15 mesaje de alarmă, 10 mesaje de operare

- Afişaj cu 4 digiţi, 2 LED-uri, 6 taste

-Măsurare de pana la 600 Vac şi 1000 Aac

- Moduri de operare manual şi automat

- Alimentare de la 7Vcc la 33Vcc, butuc cu cheie (30Acc)

- Interfaţare Pick-up sau ‘W’ a alternatorului

BE142 AUTOMATIZAREA GRUPURILOR ELECTROGENE TIP AAR

 

Panelul de control este un element important de gestionare a sistemei AAR

CONTROLER PENTRU GRUP ELECTROGEN Be142

Be142 este un controler ATS (Transfer Automat de Sursă) / AMF (Automatic Mains Failure=Detectare Automată a Defecţiunilor Reţelei) pentru monitorizarea sistemelor de reţele şi generatoare trifazate. Programele rulează rapid şi toţi parametrii, alarmele şi funcţiile de operare sunt indicate de către un afişaj luminos ce funcţionează la temperaturi cuprinse între - 30°C şi + 70°C. Be142 se interfaţează cu senzori rezistivi de până la 2000 Ohm. Măsurătorile includ: Vca, Aca, Vcc, Hz, ore funcţionare, R.p.m., Presiunea Uleiului, Temperatura Motorului, Tensiunea Bateriei Vcc (Motor) şi Nivel Combustibil. De asemenea oferim software pentru monitorizarea de la distanţă. Be142 oferă MODBUS prin RS485. Be142 se supune specificaţiilor NFPA-110 / NFPA-99 şi are 7 moduri de operare. Prin utilizarea convertorului nostru TCP-IP/RS485, Be142 poate fi monitorizat şi controlat de pe INTERNET. Softul este oferit în mod gratuit. Este oferită şi optiunea pentru control la distanţă prin SMS (Telefon Mobil).

Be142 CARACTERISTICI

- Monitorizarea a 3 senzori analogici cu 6 puncte complet programabile.
- 3 ani garanţie completă, poate funcţiona la temperaturi cuprinse între -30°C / +70°C.
- 180 de parametri programabili incluzând funcţii de I/O şi  protocol MODBUS
- Monitorizează atât tensiunea trifazată a reţelei cât şi tensiunea şi curentul trifazat ai generatorului.

[1] Indicator de motor activ   [2] Indicator de generator activ   [3] Indicator de contactor generator activat   [4] Indicator de contactor rețea activat    [5] Indicator starea rețeaua electrică    [6] Tastă activare mod AUTO   [7] Tastă start manual   [8] Tastă stop manual   [9] Tastă activare contactor generator   [10] Tastă dezactivare contactori rețea/generator  [11] Tastă activare contactor rețea  [12] Tastă pentru mod MANUAL   [13] Tastă pentru mod OFF

 

 BERNINI DESIGN SRL ROMANIA
Calea Chişinăului 32  700177 Iaşi

VAT RO31228395  -  J22/275/2013

support@bernini-design.com

Introducere asupra condiţiilor de vânzare ale firmei Bernini Design SRL 

 Aceste condiţii se aplică produselor achiziţionate de dumneavoastră de la Bernini Design, pe acest website sau prin departamentul nostru de marketing. În cazul în care există un acord bilateral între Bernini Design şi un client cu privire la achiziţionarea produselor, se vor aplica condiţiile acelui contract.

 

 2)    Preţurile   

Preţurile produselor Bernini Design sunt indicate pe site-ul web şi vor fi trecute în factura proforma sau în confirmarea comenzii. Preţurile indicate pe site-ul web nu includ TVA, taxa de transport şi orice alte taxe aplicabile. Acestea sunt plătibile de către client în plus faţă de preţul afişat pe site şi vor putea fi menţionate separat pe factură. În cazul în care clientul este scutit de taxe, acesta trebuie să furnizeze către Bernini Design un certificat sau documente valabile care atestă scutirea. Preţurile se pot modifica fără notificare prealabilă. Pentru achiziţiile pe teritoriul României, se acceptă plata în lei.    

 

3)    Condiţii de plată  

Plata produselor Bernini Design va trebui efectuată înainte de expediere, sau, în cazul în care s-a convenit în scris, la termenul menţionat pe confirmarea comenzii. Plata se va face în contul Bernini Design indicat în factura proformă. Detaliile bancare pot fi modificate din când în când. Achiziţiile prin intermediul site-ului web sunt efectuate cu PayPal. Acceptăm plăţi în dolari sau euro.   

 

4)    Schimbarea produselor   

Schimbarea produselor este posibilă după ce clientul plasează comanda, dar înainte ca Bernini Design să le expedieze. Clientul va trebui să plătească diferenţa înaintea expedierii. În cazul în care plata depăşeşte valoarea facturii, Bernini Design va vira diferenţa în termen de 30 de zile, în situaţia în care clientul oferă toate informaţiile necesare viramentului bancar.            

 

5)    Transportul produselor  

Bernini Design va expedia produsele la adresa clientului care va fi indicată pe confirmarea comenzii. În cazul în care nu este specificată data livrării, aceasta se va face în termen de 10 zile de la data plăţii. Clientul va trebui să indice numărul de telefon, adresa completă şi numele persoanei responsabile de primirea mărfurilor. Bernini Design nu va fi răspunzătoare pentru nici o pierdere (inclusiv pierderea de profit), costuri, daune sau cheltuieli cauzate, direct sau indirect, de către orice întârziere în livrarea produselor. Bernini Design va fi răspunzătoare pentru nelivrarea produselor numai în cazul în care clientul oferă o notificare scrisă către noi în termen de 14 zile de la data la care produsele ar fi fost livrate, în cursul normal al evenimentelor.  

 

6)    Recepţia produselor  

Recomandăm clienţilor să inspecteze produsul pentru a identifica orice ambalaj lipsă sau deteriorat, şi să informeze Bernini Design de orice probleme care ar fi evidente sau rezonabile privind inspecţia şi testarea produselor în termen de 30 de zile de la data livrării lor. Dacă defectul sau eroarea se va evidenţia  în decurs de 30 de zile de la data livrării, clientul va notifica Bernini Design în scris şi va pretinde servicii de garanţie. În acest caz Bernini Design va repara sau va schimba produsul.    

 

7)    Refuzul expedierii  

În cazul în care, pentru orice motive, clientul nu acceptă expedierea produselor atunci când acestea sunt gata, sau Bernini Design se află în imposibilitatea de a expedia produsele la timp deoarece clientul nu a oferit instrucţiuni adecvate, documente, licenţe sau autorizaţii, atunci produsele vor fi considerate ca fiind livrate, riscul trecând la client iar Bernini Design poate stoca produsele până la livrarea efectivă şi clientul va fi responsabil pentru toate costurile şi cheltuielile suplimentare aferente depozitării şi asigurării.   

 

8)    Politica şi reguli vamale europene  

Clienţii vor lua la cunoştinţă faptul că produsele Bernini Design sunt supuse regulilor vamale europene şi legilor de control a exporturilor şi pot fi livrate sau transmise în ţările din afara Europei sau în afara graniţelor în care se află acestea. În conformitate cu aceste legi şi regulamente, produsele Bernini Design nu pot fi vândute, închiriate sau transmise în alt mod către clienţi sau ţări care sunt restricţionate. În plus, produsele Bernini Design nu pot fi vândute, transmise sau folosite de către utilizatori implicaţi în activităţi legate de arme de distrugere în masă, inclusiv activităţi legate de proiectarea, dezvoltarea, producţia sau utilizarea de echipamente nucleare sau arme. Clientul este de acord să respecte aceste legi şi reglementări.             

 

9)    Aplicaţii cu risc ridicat   

Clientul va lua la cunoştinţă faptul că produsele Bernini Design nu sunt concepute sau destinate utilizării în medii periculoase ce necesită performanţe în condiţii de risc, în exploatarea instalaţiilor nucleare, navigare aeriană sau sisteme de comunicaţii, controlul traficului aerian, sisteme de armament, maşini de susţinere a vieţii, sau orice altă aplicaţie în care eroarea utilizării inadecvate a unui produs Bernini Design ar putea duce direct la deces, vătămare corporală sau daune fizice severe sau distrugere a proprietăţii. Bernini Design declină orice garanţie de potrivire expresă sau implicită pentru activităţi sau aplicaţii cu risc ridicat.     

Leave a Reply