GENERATOR DE CURENT DIESEL AUTOMAT

ECHIPAT CU ATS EVOLVE

POTRIVIT PENTRU CASA TA

Bernini Design România dezvoltă și produce sisteme de control pentru generatoare din anul 2003. Peste 500.000 de sisteme automate au fost instalate în 32 de țări.


Soluția cea mai potrivită în cazul unei pene de curent. Puteți cumpăra acest sistem direct de la producător din România cu garanție de 3 ani și asistență 24/7/365. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0721241361 sau trimiteți un mail la bernini@bernini-design.ro.
GENERATOR AUTOMATIZAT PENTRU CASA TA

7.900 LEI

TRANSPORT ȘI TVA INCLUS

 comanda acum la bernini@bernini-design.ro

  SPECIFICATII AAR EVOLVE
Mains Rating  8000W
Genset Rating  5000W
Voltage 190V / 260V
Frequency 45Hz / 55Hz
Charger 1,5A @ 13,8V
Dimensions 340x430x161mm
Ingress Protection IP62
Min Max V-Hz Adjustable
Overload Adjustable
Special Functons See Manual
Modes Auto-Man-Test
Scheduler Adjustable
Display LCD Graphic
Temperature -20°C / + 60°C
Energy Meter Mains & Generator
  SPECIFICATII GENERATOR WE5000TDE
Putere maxima  5000W (1h)
Uz continuativ la 25 de Centigrade  3000W (8h)
Volt/Frecventa 230V / 50 Hz
Displacement / Type 406cc /Mono LD100
KWm Rating 6,5 @ 3000 RPM
Carburant Diesel
Rotatie RPM 3000
Putere motor HP 10,0
Rezervor 15 l
 Consum 280 g/kWh
Zgomot  7 Mt. dB (A) 72
Zgomot LWA dB (A) 92
Dimensiuni 920 x 520 x 700
Greutate 165 Kg
Bateria 12v 30Ah

WE5000TDE este un generator compact şi silenţios, poate fi instalat afară; practic de utilizat. Generatorul este echipat cu un panou inversor complet automatizat tip EVOLVE 7.4KVA (exclusiv Bernini-Design). Generatorul porneşte automat la căderea tensiunii de la retea şi se opreşte atunci când tensiunea de reţea a revenit în mod stabil. Poate fi programat să ruleze un test de pornire zilnic sau săptămânal (se programeaza ora/minute de pornire / oprire). Panoul EVOLVE este cel mai performant panou de control pentru grupuri electrogene din lume de tip casnic. Este disponibil un kit pentru supravegherea prin SMS-URI.

CARACTERISTICI

-Protecţii programabile la Tensiuni/Frecvența/Sarcină

-Putere în stand-by (230V /50Hz monofazat) 5000W

-Puteţi programa o perioadă dorită a zilei pentru a rula modul AUTO de operare

-Puteţi programa o perioadă a zilei pentru a rula un TEST al motorului

-Display-ul afişează Vac, Aac, Hz, Vdc, RPM, kW, kVA, kWh

-Încărcătorul electronic de baterie este pe deplin protejat la suprasarcină

-Poate fi controlat şi monitorizat prin SMS (optional)

-Este uşor de folosit datorită panoului frontal intuitiv şi parametrilor programabili

-Înregistrează ultimele 200 de evenimente inclusiv alarmele

-Instalare uşoară datorită suportului tehnic prezent în România 24-7-365

Ce înseamnă KW pentru un grup electrogen de uz casnic?

Dacă vă gândiți în termeni de KW nu veți greși niciodată. Pentru a clarifica și a înțelege ce înseamnă kW. Litera K înainte de W înseamnă multiplicat cu 1.000. Cu alte cuvinte, ajută la simplificarea citirii. Din punct de vedere electric, puterea Kw se obține înmulțind curentul cu tensiunea. 

De exemplu, un radiator de 1Kw este rezultatul înmulțirii unui curent de 4,3 A cu o tensiune de 230 V. Acest calcul este valabil pentru o sarcina rezistiva (exemplu: radiator). Un bec consumă 500 W și luminează o curte. Un bec de 20 W e suficient pentru a lumina un birou.

Un radiator electric de 2.000 W încălzesște o cameră. Un fier de călcat  are o putere destul de mare de 1800 W. O mașină de găurit de 400 W poate să facă o gaură de 6mm într-un perete. O mașină de găurit de 2000 W cu rotopercurtor poate să facă o gaură de 32 de mm în beton. W înseamnă putere, înseamnă capacitate de a lucra timp de 1 secundă. Dacă un radiator electric de 1000 W funcționează timp de 1 oră, spunem că acesta a consumat un kW de energie.

Ce înseamnă KVA?

In cazul unei masini de gaurit, cosumul de energie variaza in functie de tipul de material folosit la gaurire. Din acest motiv se foloseste termenul de KVA. Acest termen este folosit mai mult in domeniul industrial. In acest domeniu exista utilaje cum ar fi: motoare electrice, surse neintreruptibile si anumite tipuri de masini care au un consum de curent variabil in functie de lucrul mecanic dezvoltat. Practic termenul KVA se refera la puterea electrica care nu genereaza o putere mecanica dar este extrem de necesara pentru functionarea aparatului. Cu alte cuvinte, un generator pentru uz industrial trebuie sa fie capabil sa genereze o putere electrica mai mare decat puterea consumata efectiv. De exemplu un generator de 10 KW trebuie sa aiba cel putin o capacitate de 13 KVA. Diferenta de 3 KVA reprezinta o putere care se plimba intre sarcina si generator fara sa fie consumata. Insa, daca generatorul nu este capabil sa gestioneze aceasta putere, nu va functiona in sarcina.

In concluzie, pentru un uz casnic nu aveti nevoie de KVA deoarece cu siguranta nu aveti utilaje industriale. Din acest motiv atunci cand achizitionati un generator trebuie sa fiti foarte atenti si sa va uitati la puterea exprimata in KW. De exemplu, un grup electrogen de 9 KVA furnizeaza maxim 7,2 KW. Un grup electrogen de 6 KVA poate furniza 4.000 de W (4 KW).

T COSTA SĂ INSTALAŢI UN GENERATOR DE REZERVĂ?

Instalarea unui generator de rezervă poate furniza toată energia necesară pentru a vă alimenta casa în timpul unei întreruperi a energiei electrice, sau poate fi dimensionat astfel încât să vă alimenteze doar sistemele necesare până când revine energia electrică de la rețeaua principală. Panoul EVOLVE este disponibil în 3 variante: 4kVA – 6kVA  – 9 kVA.  Vă recomandăm generatore diesel cu pornirea electrică. Motoarele pe gaz și motorină sunt recomandate doar dacă setați într-o manieră corespunzătoare programatorul EVOLVE.

Generatorar de 3-4kVA

Folosiți acest generator dacă aveți nevoie să porniți sistemele de uz casnic de bază sau doar pentru pompe submersibile. Puteți utiliza generatoare cu pornire manuală alimentate cu benzină. Prețul mediu: 1000Lei-1500 Lei; Costurile de instalare: de la 200Lei până la 400Lei.

Generatorar de 4-6kVA

Cu această variantă veți putea alimenta casa mult mai eficient decât cu un sistem de 3-4kVA, dar cu toate acestea, rar veți putea furniza puterea necesară alimentării întregii case. Prețul mediu benzina (diesel): 2000Lei (4000)-3000 Lei (6000) . Costurile de instalare: de la 200Lei până la 400Lei.

Generatoar de 6-10KVA sau mai mare

 Veți putea alimenta întreaga casă. Pentru această variantă vă recomandăm grupurile electrogene cu motor diesel. Poate furniza toată energia necesară pentru a vă alimenta casa în timpul unei întreruperi a energiei electrice. Preț mediu: 6000Lei-10.000 Lei . Costurile de instalare: de la 800Lei până la 1000Lei.

EVOLVE 7.4kVA 

Ultima generatie de panouri AMF pentru grupuri electrogene casnice

 

CITESTE MAI MULTE DESPRE EVOLVE

-Puteţi programa o perioadă dorită a zilei pentru a rula modul AUTO de operare
-Puteţi programa o perioadă a zilei pentru a rula un TEST al motorului
-Display-ul afişează Vac, Aac, Hz, Vdc, kVA, kW, kVAr şi Factorul Putere
-Este dotat cu un contor de energie pentru reţea şi generator
-Încărcătorul electronic de baterie este pe deplin protejat la suprasarcină
-Poate fi controlat şi monitorizat prin SMS
-Este uşor de folosit datorită panoului frontal intuitiv cu un meniu uşor de accesat
-Înregistrează ultimele 200 de evenimente inclusiv alarmele
-Instalare uşoară datorită suportului tehnic prezent în România

DESPRE BERNINI DESIGN SRL ROMANIA

Producem şi dezvoltăm controlere şi sisteme electronice pentru protecţia şi monitorizarea generatoarelor. Experienţa noastră include Controlul Automat al generatoarelor în asteptare (standby / controlere de tip AMF, ATS şi AAR) de la concept până la produsul finit. De asemenea aria noastră cuprinde Încărcătoare Automate de Baterie, plăci electronice, Controlere cu CAN-BUS şi adaptoare RS485/RS232/USB. Modulele noastre suportă protocoalele MODBUS şi TCP-IP. Este disponibilă o linie completă de panouri electrice de la 9 la 2000kVA echipate toate cu module electronice şi echipamente de putere.

PREȚURILE

BERNINI DESIGN SRL ROMANIA

 Calea Chisinaului 32A   -   700177 IASI

  -  VAT RO31228395  -  J22/275/2013  -

 bernini@bernini-design.ro 

Suport Clienți & Asistență Tehnică 0721 241361