GENERATOR DE CURENT DIESEL AUTOMAT

ECHIPAT CU ATS EVOLVE

POTRIVIT PENTRU CASA TA


Soluția cea mai potrivită în cazul unei pene de curent. Puteți cumpăra acest sistem direct de la producător din România cu garanție de 3 ani și asistență 24/7/365. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0721241361 sau trimiteți un mail la bernini@bernini-design.ro.

1.890 €

TRANSPORT ȘI TVA INCLUS

 comanda acum la bernini@bernini-design.ro

Instalare recomandată

Acest panou de control EVOLVE este foarte ușor de instalat cu ajutorul unui specialist. Noi asigurăm suportul necesar. Instalarea este simplă fără a expune cablurile la vedere. Puteți ține panoul în priză, pentru situații de urgență sau îl puteți declanșa manual. Panoul de control EVOLVE [1] este singurul produs de pe piață care ajută generatorul să fie utilizat pentru uz casnic. Acesta, fiind conceput pentru uz casnic, are o performanță superioară față de oricare produs din aceiași categorie.
  SPECIFICATII AAR EVOLVE
Mains Rating  8000W
Genset Rating  5000W
Voltage 190V / 260V
Frequency 45Hz / 55Hz
Charger 1,5A @ 13,8V
Dimensions 340x430x161mm
Ingress Protection IP62
Min Max V-Hz Adjustable
Overload Adjustable
Special Functons See Manual
Modes Auto-Man-Test
Scheduler Adjustable
Display LCD Graphic
Temperature -20°C / + 60°C
Energy Meter Mains & Generator
  SPECIFICATII GENERATOR WE5000TDE
Putere maxima  5000W (1h)
Uz continuativ la 25 de Centigrade  3000W (8h)
Volt/Frecventa 230V / 50 Hz
Displacement / Type 406cc /Mono LD100
KWm Rating 6,5 @ 3000 RPM
Carburant Diesel
Rotatie RPM 3000
Putere motor HP 10,0
Rezervor 15 l
 Consum 280 g/kWh
Zgomot  7 Mt. dB (A) 72
Zgomot LWA dB (A) 92
Dimensiuni 920 x 520 x 700
Greutate 165 Kg
Bateria 12v 30Ah

WE5000TDE este un generator compact şi silenţios, poate fi instalat afară; practic de utilizat. Generatorul este echipat cu un panou inversor complet automatizat tip EVOLVE 7.4KVA (exclusiv Bernini-Design). Generatorul porneşte automat la căderea tensiunii de la retea şi se opreşte atunci când tensiunea de reţea a revenit în mod stabil. Poate fi programat să ruleze un test de pornire zilnic sau săptămânal (se programeaza ora/minute de pornire / oprire). Panoul EVOLVE este cel mai performant panou de control pentru grupuri electrogene din lume de tip casnic. Este disponibil un kit pentru supravegherea prin SMS-URI.

CARACTERISTICI

-Protecţii programabile la Tensiuni/Frecvența/Sarcină

-Putere în stand-by (230V /50Hz monofazat) 5000W

-Puteţi programa o perioadă dorită a zilei pentru a rula modul AUTO de operare

-Puteţi programa o perioadă a zilei pentru a rula un TEST al motorului

-Display-ul afişează Vac, Aac, Hz, Vdc, RPM, kW, kVA, kWh

-Încărcătorul electronic de baterie este pe deplin protejat la suprasarcină

-Poate fi controlat şi monitorizat prin SMS (optional)

-Este uşor de folosit datorită panoului frontal intuitiv şi parametrilor programabili

-Înregistrează ultimele 200 de evenimente inclusiv alarmele

-Instalare uşoară datorită suportului tehnic prezent în România 24-7-365

Ce înseamnă KW pentru un grup electrogen de uz casnic?

Dacă vă gândiți în termeni de KW nu veți greși niciodată. Pentru a clarifica și a înțelege ce înseamnă kW. Litera K înainte de W înseamnă multiplicat cu 1.000. Cu alte cuvinte, ajută la simplificarea citirii. Din punct de vedere electric, puterea Kw se obține înmulțind curentul cu tensiunea. 

De exemplu, un radiator de 1Kw este rezultatul înmulțirii unui curent de 4,3 A cu o tensiune de 230 V. Acest calcul este valabil pentru o sarcina rezistiva (exemplu: radiator). Un bec consumă 500 W și luminează o curte. Un bec de 20 W e suficient pentru a lumina un birou.

Un radiator electric de 2.000 W încălzesște o cameră. Un fier de călcat  are o putere destul de mare de 1800 W. O mașină de găurit de 400 W poate să facă o gaură de 6mm într-un perete. O mașină de găurit de 2000 W cu rotopercurtor poate să facă o gaură de 32 de mm în beton. W înseamnă putere, înseamnă capacitate de a lucra timp de 1 secundă. Dacă un radiator electric de 1000 W funcționează timp de 1 oră, spunem că acesta a consumat un kW de energie.

EVOLVE 7.4kVA 

Ultima generatie de panouri AMF
pentru grupuri electrogene casnice

-Puteţi programa o perioadă dorită a zilei pentru a rula modul AUTO de operare
-Puteţi programa o perioadă a zilei pentru a rula un TEST al motorului
-Display-ul afişează Vac, Aac, Hz, Vdc, kVA, kW, kVAr şi Factorul Putere
-Este dotat cu un contor de energie pentru reţea şi generator
-Încărcătorul electronic de baterie este pe deplin protejat la suprasarcină
-Poate fi controlat şi monitorizat prin SMS
-Este uşor de folosit datorită panoului frontal intuitiv cu un meniu uşor de accesat
-Înregistrează ultimele 200 de evenimente inclusiv alarmele
-Instalare uşoară datorită suportului tehnic prezent în România

DESPRE GENERATOARE DE CURENT
CU AUTOMATIZARE

Ca regulă generală, este obligatorie o bună studiere a manualelor de instrucțiuni, utilizare și mentenanță. Într-o anumită măsură, următoarele observații vă pot fi de folos:
 1. Bateria furnizată împreună cu generatorul nu este potrivită pentru un start automat. Recomandăm să utilizați o baterie de cel puțin 60 Ah, în locul celei originale de 36 Ah. Compartimetul destinat bateriei, permite introducerea unei baterii noi atât timp cât aceasta nu depășește lățimea de 13 CM și o înălțime de 22 CM. Polul pozitiv trebie să fie situat în partea din spate spre dreapta, a bateriei.
 2. Programați panoul de control EVOLVE să înceapă testarea săptămânal sau lunar. Motorul de pornire nu este proiectat pentru a porni la o temperatură scăzută. Pentru instalări în care există riscul de temperaturi scăzute (sub -10 grade Celsius), este necesar să se asigure un sistem de încălzire care menține motorul în jurul temperaturii de 0 grade.
 3. În plus față de pornirea automată am observat că funcționarea fără sarcină este nocivă pentru motor mai ales prin prisma vibrațiilor. Recomandăm o utilizare intermitentă la cel puțin 50% din sarcina nominală. Utilizarea generatorului cu o sarcină mai mică de 1500 W nu este recomandată.
 4. Programați panoul de control EVOLVE pentru încălzire, respectiv răcire timp de 60 de secunde.
 5. Să aveți întotdeauna la dispoziție o baterie de rezervă încărcată. Nu utilizați niciodată dispozitive de pornire externă în cazul în care bateria este descărcată. Riscați practic să distrugeți circuitele electronice ale generatorului.

Instalarea unui generator pentru uz casnic în interiorul clădirii, nu este întotdeauna recomandată. Cu toate acestea, dacă vă bazați pe un instalator calificat, puteți să conectați un generator având în vedere următoarele recomandări:

 1. Camera în care se află generatorul nu trebuie să aibă ferestre sau uși la comun cu locuința. Puteți instala oricum un senzor de alarmă, care inhibă motorul în cazul în care ușa se deschide.
 2. Trebuie să instalați un detector de incendiu. Conectarea senzorilor la alarmă determină oprirea funcționării panoului de control EVOLVE. Recomandăm utilizarea panoului EVOLVE printr-un sistem GSM pentru a monitoriza corect.
 3. Nu țineți recipiente cu combustibil în camera generatorului. Trebuie să fie cel puțin două stingătoare de incediu care sunt în prealabil supuse controalelor periodice.
 4. Eliminați obiectele care blochează accesul la generator sau la panoul de control. Îndepărtați ambalajele sau materialele (hârtie, carton, polistiren) care ar putea determina pericol de incendiu sau care ar putea bloca conductele aerului de admisie al motorului.
 5. Aplicați pe perete lumini de urgență alimentate la baterii. Verificați eficiența din când în când deoarece ar trebui să asigure lumina cel puțin pentru 30 de minute pe durata panei de curent.
 6. Pentru a întâmpina anumite incidente aveți grijă să nu existe cabluri libere pe podea.
 7. Camera trebuie prevăzută cu semne de avertizare și notificări privind funcționarea automată fără avizul sonor în prealabil.
 8. Lipiți pe pereți anunțuri cu numere de telefon de apelat în caz de urgență.
 9. Țeava de eșapament trebuie verificată periodic. Conducta de ieșire a țevii de eșapament trebuie să conțină filtre care să împiedice pătrunderea păsărilor. Verificați existența unor cuiburi de insecte care pot bloca gazele de eșapament.
 10. Asigurați-vă să nu existe niciun obiect pe suprafața de un metru în jurul generatoului.
 11. Generatorul este prevăzut cu roți. Trebuie pus într-o poziție stabilă, folosind console din lemn care să absoarbă virbatiile și să nu îi permită acetuia să se miște.
 12. Instalați o barieră care să împiedice accesul copiilor la panoul de control și la generator. Poziționați panoul de control la cel puțin 160 CM înălțime.
 13. În cazul în care există pericol de inundații, poziționați generatorul la înălțimea potrivită astfel încât să nu existe posibilitatea de a ajunge apa la generator sau la cablurile de conectare.
 14. Instalați ventilatoare de eliminare a aerului alimentate la panoul de control EVOLVE. Recomandăm să asigurați o aerisire naturală.
DESPRE BERNINI DESIGN SRL ROMANIA

Producem şi dezvoltăm controlere şi sisteme electronice pentru protecţia şi monitorizarea generatoarelor. Experienţa noastră include Controlul Automat al generatoarelor în asteptare (standby / controlere de tip AMF, ATS şi AAR) de la concept până la produsul finit. De asemenea aria noastră cuprinde Încărcătoare Automate de Baterie, plăci electronice, Controlere cu CAN-BUS şi adaptoare RS485/RS232/USB. Modulele noastre suportă protocoalele MODBUS şi TCP-IP. Este disponibilă o linie completă de panouri electrice de la 9 la 2000kVA echipate toate cu module electronice şi echipamente de putere.

PREȚURILE

BERNINI DESIGN SRL ROMANIA

 Calea Chisinaului 32A   -   700177 IASI

  -  VAT RO31228395  -  J22/275/2013  -

 bernini@bernini-design.ro 

Suport Clienți & Asistență Tehnică 0721 241361