PENE DE CURENT?

PANOU ATS PENTRU GENERATOR PORTABIL SAU STATIONAR

panou automatizare generator tip CONECT

Panourile de tip CONECT funcţionează cu motoare pe benzină, gaz sau diesel. Panoul conect eşte simplu de utilizat şi proiectat pentru a funcţiona mulţi ani. Aceste panouri sunt usor de interfaţat, cu grupuri electrogene monofazate cu pornire electrică sau portabile.

 

349€

Transport şi TVA inclus, garanție de 10 ani

suport 0721 241 361


pentru plată în Lei, TVA-transport inclus, țrimiteți comanda prin mail la [email protected]


CONECT este un panou automatizare generator de curent avansat și compact de transfer automat de sursă. Este alegerea ideală pentru un generator de uz casnic tip portabil sau stationar. Acest panou de control este foarte ușor de instalat cu ajutorul unui specialist. Noi asigurăm suportul necesar. Instalarea este simplă fără a expune cablurile la vedere.


CUM ALEGEM SI INTRETINEM UN GENERATOR DE CURENT


Puteți ține panoul în priză, pentru situații de urgență sau îl puteți declanșa manual. Panoul de automatizare generator ATS CONECT este singurul produs de pe piață care ajută generatorul să fie utilizat pentru uz casnic. Acesta, fiind conceput pentru uz casnic, are o performanță superioară față de oricare produs din aceiași categorie. Având o putere de încărcare a bateriei de 1 Amp poate fi conectat la orice generator cu pornire electrica.

[1] DECODAREA INDICATOARELOR   [2] MANERUL DE SELECTARE  [3] INDICATORUL DE RETEA MOD BYPASS   [4] INDICATORUL DE RETEA MOD ATS    [5] INDICATORUL DE GENERATOR   [6] INDICATORUL DE ALARMA  [7] DECODAREA ALARMELOR   [8] TASTA RESET   [9] INDICATORUL DE SARCINA  [10] PANOU DIN PLASTIC IP56 300X200X120mm


CUM CONECTAM UN GENERATOR DE CURENT LA O CASA


GENERATOAR MONOFAZAT PENTRU CASA

GENERATOR DE CURENT PENTRU CASA

 COMANDA ONLINE UN GENERATOR DE CURENT D6000. ESTE CONSIDERATA  SOLUȚIE OPTIMĂ, ASIGURÂND ENERGIA ELECTRICĂ NECESARĂ UNEI LOCUINȚE, ÎN SPECIAL DACĂ ESTE CONECTAT LA ACEASTA PRINTR-UN PANOU DE CONTROL EVOLVE DOTAT DE SISTEM DE AVERTIZARE GSM.

PANOURI AUTOMATIZARE GENERATOARE

6-160kVA

SUPORT 0721 241 361

Bernini Design România dezvoltă și produce sisteme de control pentru generatoare din anul 1986. Peste 500.000 de sisteme automate au fost instalate în 32 de țări.

PANOU TIP AMF / ATS BE242 TRIFAZAT

400V 15kVA-160kVA

10 ANI GARANTIE

Configuratia alimentarii este aceeasi pentru toate panourile, liniile de intrare/iesire pentru conexiunea motorului si echipamentele auxiliare depind de tipul de controler folosit in panou. Dimensiunea capacitatii intrerupatoarelor de circuit si a cablurilor defineste puterea nominala necesara a panoului. Sunt furnizate blocuri terminale si conectori pentru conectarea tuturor componentelor. Panoul automatizare generator tip Be242 este fabricat din otel si acoperit cu vopsea cu un grad inalt de performanta industriala.   Acest panou este dotat cu controlerul Be242 care manageriaza in mod automat alocarea conexiunilor de sarcina la retea sau generator.

Acest panou include un incarcator automat de baterie si un set de placi electronice completate cu relee de putere ce se interfateaza direct cu motorul. Controlerul este direct insarcinat cu controlul contactorilor de  putere (circuit de intrerupere). Dimensiunea capacitatii intrerupatoarelor de circuit si a cablurilor defineste puterea nominala necesara a panoului. Sunt furnizate blocuri terminale si conectori pentru conectarea tuturor componentelor.

Încărcător de baterie automat: 12V/2A sau 24V/5A
Placa cu relee este inclusă pentru conectarea cu motoare standard
Uşor de conectat cu orice Motor sau Grup Electogen de pe piaţă
Puterea Nominală cuprinsă între: 30kVA-160kVA
Tensiunea Nominală: 400V -Configuraţie: 3faze+neutru
Conectica: reglete de conexiuni şi conectori
Contactori interblocaţi electric si mecanic
Buton pentru oprire de urgenţă montat pe panoul frontal


PANOURI AMF SERIA BE242

ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ

(TEHNOLOGIE CONTACTOARELE DE PUTERE LOVATO)

 

KVA/A

PRET

CM

KG

15/30A

792€

50x40x21

14

25/45A

877€

50x40x25

16

40/63A

1086€

70x50x25

22

60/100A

1403€

70x50x25

28

80/125

1891€

80x60x30

34

100/150A

2098€

80x60x30

38

130/200A

2672€

80x60x30

44

160/250A

3169€

80x60x30

48

>> DESPRE BE242

Be242 este un controler de tip AMF. Monitorizeaza tensiunea trifazata a retelei / generator. Programele ruleaza rapid si toti parametrii, alarmele si functiile de operare sunt indicate de catre un afisaj luminos ce functioneaza la temperaturi cuprinse intre - 30°C si + 70°C. Be242 se interfateaza direct cu motor. Masurarile includ masurarea a: Vca, Aca, Vcc, Hz, ore functionare, R.p.m., Tensiunea Bateriei Vcc de la Motor. Be242 se supune specificatiilor NFPA-110 / NFPA-99 si are 7 moduri de operare.


BERNINI DESIGN SRL

Calea Chişinăului 32A  700177 Iaşi


>>controlere electronice pentru automatizare generator

VAT RO31228395  -  J22/275/2013

[email protected]

tel.   0721 241 361


Condiţiilor de vânzare ale firmei Bernini Design SRL

Aceste condiţii se aplică produselor achiziţionate de dumneavoastră de la Bernini Design, pe acest website sau prin departamentul nostru de marketing. În cazul în care există un acord bilateral între Bernini Design şi un client cu privire la achiziţionarea produselor, se vor aplica condiţiile acelui contract.

Preţurile

Preţurile produselor Bernini Design sunt indicate pe site-ul web şi vor fi trecute în factura proforma sau în confirmarea comenzii. Preţurile indicate pe site-ul web nu includ TVA, taxa de transport şi orice alte taxe aplicabile. Acestea sunt plătibile de către client în plus faţă de preţul afişat pe site şi vor putea fi menţionate separat pe factură. În cazul în care clientul este scutit de taxe, acesta trebuie să furnizeze către Bernini Design un certificat sau documente valabile care atestă scutirea. Preţurile se pot modifica fără notificare prealabilă. Pentru achiziţiile pe teritoriul României, se acceptă plata în lei.

Condiţii de plată

Plata produselor Bernini Design va trebui efectuată înainte de expediere, sau, în cazul în care s-a convenit în scris, la termenul menţionat pe confirmarea comenzii. Plata se va face în contul Bernini Design indicat în factura proformă. Detaliile bancare pot fi modificate din când în când. Achiziţiile prin intermediul site-ului web sunt efectuate cu PayPal. Acceptăm plăţi în dolari sau euro.

Schimbarea produselor

Schimbarea produselor este posibilă după ce clientul plasează comanda, dar înainte ca Bernini Design să le expedieze. Clientul va trebui să plătească diferenţa înaintea expedierii. În cazul în care plata depăşeşte valoarea facturii, Bernini Design va vira diferenţa în termen de 30 de zile, în situaţia în care clientul oferă toate informaţiile necesare viramentului bancar.

Transportul produselor

Bernini Design va expedia produsele la adresa clientului care va fi indicată pe confirmarea comenzii. În cazul în care nu este specificată data livrării, aceasta se va face în termen de 10 zile de la data plăţii. Clientul va trebui să indice numărul de telefon, adresa completă şi numele persoanei responsabile de primirea mărfurilor. Bernini Design nu va fi răspunzătoare pentru nici o pierdere (inclusiv pierderea de profit), costuri, daune sau cheltuieli cauzate, direct sau indirect, de către orice întârziere în livrarea produselor. Bernini Design va fi răspunzătoare pentru nelivrarea produselor numai în cazul în care clientul oferă o notificare scrisă către noi în termen de 14 zile de la data la care produsele ar fi fost livrate, în cursul normal al evenimentelor.

Recepţia produselor

Recomandăm clienţilor să inspecteze produsul pentru a identifica orice ambalaj lipsă sau deteriorat, şi să informeze Bernini Design de orice probleme care ar fi evidente sau rezonabile privind inspecţia şi testarea produselor în termen de 30 de zile de la data livrării lor. Dacă defectul sau eroarea se va evidenţia  în decurs de 30 de zile de la data livrării, clientul va notifica Bernini Design în scris şi va pretinde servicii de garanţie. În acest caz Bernini Design va repara sau va schimba produsul.

Refuzul expedierii

În cazul în care, pentru orice motive, clientul nu acceptă expedierea produselor atunci când acestea sunt gata, sau Bernini Design se află în imposibilitatea de a expedia produsele la timp deoarece clientul nu a oferit instrucţiuni adecvate, documente, licenţe sau autorizaţii, atunci produsele vor fi considerate ca fiind livrate, riscul trecând la client iar Bernini Design poate stoca produsele până la livrarea efectivă şi clientul va fi responsabil pentru toate costurile şi cheltuielile suplimentare aferente depozitării şi asigurării.

Politica şi reguli vamale europen

Clienţii vor lua la cunoştinţă faptul că produsele Bernini Design sunt supuse regulilor vamale europene şi legilor de control a exporturilor şi pot fi livrate sau transmise în ţările din afara Europei sau în afara graniţelor în care se află acestea. În conformitate cu aceste legi şi regulamente, produsele Bernini Design nu pot fi vândute, închiriate sau transmise în alt mod către clienţi sau ţări care sunt restricţionate. În plus, produsele Bernini Design nu pot fi vândute, transmise sau folosite de către utilizatori implicaţi în activităţi legate de arme de distrugere în masă, inclusiv activităţi legate de proiectarea, dezvoltarea, producţia sau utilizarea de echipamente nucleare sau arme. Clientul este de acord să respecte aceste legi şi reglementări.

Aplicaţii cu risc ridicat

Clientul va lua la cunoştinţă faptul că produsele Bernini Design nu sunt concepute sau destinate utilizării în medii periculoase ce necesită performanţe în condiţii de risc, în exploatarea instalaţiilor nucleare, navigare aeriană sau sisteme de comunicaţii, controlul traficului aerian, sisteme de armament, maşini de susţinere a vieţii, sau orice altă aplicaţie în care eroarea utilizării inadecvate a unui produs Bernini Design ar putea duce direct la deces, vătămare corporală sau daune fizice severe sau distrugere a proprietăţii. Bernini Design declină orice garanţie de potrivire expresă sau implicită pentru activităţi sau aplicaţii cu risc ridicat.