Panouri automatizare generatoare uz industrial

 

-Placa cu relee este inclusă pentru conectarea cu motoare standard

-Uşor de conectat cu orice Motor sau Grup Electogen de pe piaţă

-Dotare opţională cu modul de monitorizare SMS (via MODEM) & TCP-IP

 

Panouri automatizare generatoare tip BeK3

Panouri Automatizare Generatoare Uz Industrial

 Sunteţi în căutarea unor panouri de automatizări pentru generatoare? Noi vă oferim soluţia optimă în funcţie de necesităţile dumneavoastră. Puteţi alege una din configuraţiile deja existente sau aveţi posibilitatea de a construi una in funcţie de complexitatea aplicaţiei dorite.

Panoul detectie automată a defecţiunilor de REŢEA  de tip BEK3 este alegerea ideală când avem de controlat un grup electrogen care este conectat în configuraţie de stanby pentru aplicaţii generale de tip industrial. Panoul de control echipat cu controler electronic de tip  BeK3 gestionează în mod automat conexiunea dintre ÎNCĂRCARE şi REŢEA sau GENERATOR. Panoul de control al generatorului conţine un încărcător de baterie şi un set de plăci electronice dotate cu relee de putere care se conectează în mod direct cu motorul. Controlerul BeK3 este setat să controleze Contactorii de putere. În ciuda faptului că toate circuitele de putere şi aranjarea generală este aceeaşi pentru toate panourile de cotrol, linia de intrări-ieşiri la motor şi echipamente auxiliare depinde de tipul de controler montat pe panou. Puteţi conecta un motor cu sau fără ECU (SAE J1939). Mărimea contactorilor, capacitatea acestora şi secţiunea cablurilor definesc Puterea Nominală a panoului. Regleta de conexiuni şi conectorii asigură conectarea tuturor componentelor. O interfaţă serială de tip RS485 asigură controlul şi monitorizarea uşoară via MODBUS. Opţional vă putem asigura un modem pentru monitorizare via SMS sau un convertor TCP-IP pentru conectare la INTERNET. Panoul este cofecţionat din oţel acoperit cu răşină industială de înaltă rezistenţă. Oferim 3 ani garanţie.      

 

Lista preţurilor

 

-Puterea Nominală cuprinsă între: 30kVA-1000kVA  -Tensiunea Nominală: 400V

-Configuraţie: 3faze+neutru  -Conectica: reglete de conexiuni şi conectori

-Contactori interblocaţi electric si mecanic

-Buton pentru oprire de urgenţă montat pe panoul frontal

-Carcasă metalică pentru montajul pe perete

-Dimensiuni şi greutate: vezi tabelul selecţie panou

-Încărcător de baterie automat: 12V/8 sau 24V/5A

-Interfaţă serială de tip RS485/MODBUS RTU şi CANBUS/SAEJ1939

-Placa cu relee este inclusă pentru conectarea cu motoare standard

-Uşor de conectat cu orice Motor sau Grup Electogen de pe piaţă

-Dotare opţională cu modul de monitorizare SMS (via MODEM) & TCP-IP

-Software gratuit pentru Control şi Monitorizare via MODBUS

Panouri automatizare generatoare tip Be142

 

[1] Indicator de motor activ   [2] Indicator de generator activ   [3] Indicator de contactor generator activat   [4] Indicator de contactor rețea activat    [5] Indicator starea rețeaua electrică  [6] Tastă activare mod AUTO   [7] Tastă start manual   [8] Tastă stop manual   [9] Tastă activare contactor generator   [10] Tastă dezactivare contactori rețea/generator  [11] Tastă activare contactor rețea  [12] Tastă pentru mod MANUAL   [13] Tastă pentru mod OFF

Panouri automatizare generatoare uz general

Panouri Automatizare Generatoare Uz General

Panoul tip BE142 este alegerea ideală când avem de controlat un grup electrogen care este conectat la REŢEA în configuraţie de stanby pentru aplicaţii generale de tip general (15-80kVA). Panoul de Control echipat cu controler electronic de tip  Be142 gestionează în mod automat conexiunea dintre ÎNCĂRCARE şi REŢEA sau GENERATOR. Panoul de control al generatorului conţine un încărcător de baterie şi un set de plăci electronice dotate cu relee de putere care se conectează în mod direct cu motorul. Controlerul electronic este setat să controleze Întrerupătoarele de circuit. În ciuda faptului că toate circuitele de putere şi aranjarea generală este aceeaşi pentru toate panourile de cotrol, linia de intrări-ieşiri la motor şi echipamente auxiliare depinde de tipul de controler montat pe panou.  Mărimea contactorilor, capacitatea acestora şi secţiunea cablurilor definesc puterea nominală a panoului. Regleta de conexiuni şi conectorii asigură conectarea tuturor componentelor. O interfaţă serială de tip RS485 asigură controlul şi monitorizarea uşoară via MODBUS. Opţional vă putem asigura un modem pentru monitorizare via SMS sau un convertor TCP-IP pentru conectare la INTERNET. Panoul este cofecţionat din oţel acoperit cu răşină industială de înaltă rezistenţă. Oferim 3 ani garanţie.        

 

Lista preţurilor

 

-Puterea Nominală cuprinsă între: 30kVA-1000kVA

-Tensiunea Nominală: 400V  -Configuraţie: 3faze+neutru

-Conectica: reglete de conexiuni şi conectori

-Contactori interblocaţi electric si mecanic

-Buton pentru oprire de urgenţă montat pe panoul frontal

-Carcasă metalică pentru montajul pe perete

-Dimensiuni şi greutate: vezi tabelul selecţie panou

-Încărcător de baterie automat: 12V/8 sau 24V/5A

-Interfaţă serială de tip RS485/MODBUS RTU şi CANBUS/SAEJ1939

-Placa cu relee este inclusă pentru conectarea cu motoare standard

-Uşor de conectat cu orice Motor sau Grup Electogen de pe piaţă

-Dotare opţională cu modul de monitorizare SMS (via MODEM)

-Dotare opţională cu modul de monitorizare INTERNET (via TCP-IP)

-Software gratuit pentru Control şi Monitorizare via MODBUS

Panouri automatizare generatoare z casnic
 
Descoperiţi caracteristicile extraordinare ale acestor panouri pentru grupurile electrogene de 4, 6 si 9 kva
CONEXIUNIA PANOURI AUTOMATIZARE GENERATOARE

Panouri Automatizare Generatoare Uz Casnic

EVOLVE 9 este cea mai avansată şi compactă soluţie pentru controlul şi monitorizarea unui grup electrogen în standby, conectat la reţeaua de energie electrică. Puterea controlată de acest panou este de 9kVA si 230Vac conectat la o singură fază. Este alegerea ideala pentru case şi vile unde puteţi deţine controlul deplin asupra serviciilor de electricitate. Caracasa din plastic cu uşă transparentă garantează un nivel de protecţie de tip IP65 datorită izolării de mediul inconjurator. Graţie modularităţii sale, EVOLVE 9 vă permite să puteţi adauga,  după necesităţi, prize şi accesorii suplimentare. Panoul este pe deplin configurabil prin monitorizarea prin SMS (cu telefonul mobil).

 EVOLVE 9 oferă un  set bogat de parametri programabili pentru protecţia totală a motorului şi gerenatorului. Încărcătorul intern de baterie este protejat la suprasarcină şi de asemenea toate circuitele electronice sunt protejate la supratensiuni. Schimbarea automată a contactorului se face la 40A atât electric cât şi mecanic. Indicaţiile de pe display pot fi configurate în cele mai populare limbi europene. Acestea asigura o listă completă de măsurători ale parametrilor electrici incluzând  un contor de energie atât pentru reţea cât şi pentru generator.

 EVOLVE 9 are integrat un ceas în timp real şi un set de configuraţii care vă permit să dezactivaţi funcţia automată (modul automat); aceasta înseamnă activarea testului periodic al motorului într-o perioada particulară a zilei.   Puteţi folosi orice fel de motor inclusiv pe cele cu alimentare cu gaz. În ciuda complexitaţii panoului, acesta este unul dintre cele mai usor de folosit (user friendly) panouri AMF existente astăzi pe piaţă.

 

 

PANOU AUTOMATIZARE AAR PRET

 

-Protecţie la supratensiuni
-Puteţi programa o perioadă dorită a zilei pentru a rula modul AUTO de operare
-Puteţi programa o perioadă a zilei pentru a rula un TEST al motorului
-Display-ul afişează Vac, Aac, Hz, Vdc, kVA, kW, kVAr şi Factorul Putere
-Este dotat cu un contor de energie atât pentru reţeaua electrică cât şi pentru generator
-Limbile disponibile pentru display sunt : Engleză, Italiană, Germană, Franceză şi Spaniolă
-Încărcătorul electronic de baterie este pe deplin protejat la suprasarcină
-Indică Presiunea Uleiului, Temperatura şi Nivelul Combustibilului ale motorului
-Poate fi controlat şi monitorizat prin SMS sau INTERNET-Este uşor de folosit datorită panoului frontal intuitiv
-Înregistrează ultimele 200 de evenimente incluzând şi alarmele

1. GĂURI DE FIXARE A PANOULUI PE PERETE     2. CONTACTORI INTERBLOCAŢI MECANIC     3. SIGURANŢE FUZIBILE PENTRU DIVERSE PROTECŢII    4. CONECTOR PENTRU MODEM    5. GĂURI DE FIXARE A PANOULUI PE PERETE    6. PLACĂ DE CONTROL DISPLAY    7. ALIMENTARE ÎN CURENT CONTINUU    8. BARĂ DIN PENTRU ACCESORII    9. CARCASĂ COMPOZITĂ IP65    10. CONECTORI DE PUTERE LA 70A    11. SIGURANŢE FUZIBILE DE PROCTECŢIE LA TRĂSNETE    12. CONEXIUNI PENTRU MOTOR

Bernini Design Romania Headquarter

Bernini Design Iasi Romania Headquarter

BERNINI DESIGN SRL ROMANIA

Calea Chişinăului 32  700177 Iaşi

 VAT RO31228395  -  J22/275/2013

Sales Manager Mrs. Viorica Arnăutu Tel 0723 573 171

support@bernini-design.com

Automatizari Generatoare ISO9001