Panouri automatizare generatoare uz industrial echipat cu Bek3

 Sunteţi în căutarea unor panouri de automatizări pentru generatoare? Noi vă oferim soluţia optimă în funcţie de necesităţile dumneavoastră. Puteţi alege una din configuraţiile deja existente sau aveţi posibilitatea de a construi una in funcţie de complexitatea aplicaţiei dorite.

Panoul detectie automată a defecţiunilor de REŢEA  de tip BEK3 este alegerea ideală când avem de controlat un grup electrogen care este conectat în configuraţie de stanby pentru aplicaţii generale de tip industrial. Panoul de control echipat cu controler electronic de tip  BeK3 gestionează în mod automat conexiunea dintre ÎNCĂRCARE şi REŢEA sau GENERATOR. Panoul de control al generatorului conţine un încărcător de baterie şi un set de plăci electronice dotate cu relee de putere care se conectează în mod direct cu motorul. Controlerul BeK3 este setat să controleze Contactorii de putere. În ciuda faptului că toate circuitele de putere şi aranjarea generală este aceeaşi pentru toate panourile de cotrol, linia de intrări-ieşiri la motor şi echipamente auxiliare depinde de tipul de controler montat pe panou. Puteţi conecta un motor cu sau fără ECU (SAE J1939). Mărimea contactorilor, capacitatea acestora şi secţiunea cablurilor definesc Puterea Nominală a panoului. Regleta de conexiuni şi conectorii asigură conectarea tuturor componentelor. O interfaţă serială de tip RS485 asigură controlul şi monitorizarea uşoară via MODBUS. Opţional vă putem asigura un modem pentru monitorizare via SMS sau un convertor TCP-IP pentru conectare la INTERNET. Panoul este cofecţionat din oţel acoperit cu răşină industială de înaltă rezistenţă. Oferim 3 ani garanţie.      LISTA PRETULILOR BEK3

-Placa cu relee este inclusă pentru conectarea cu motoare standard   / Uşor de conectat cu orice Motor

-Dotare opţională  SMS (via MODEM) & TCP-IP / -Încărcător de baterie automat: 12V/8 sau 24V/5A

-Puterea Nominală cuprinsă între: 30kVA-1000kVA  -Tensiunea Nominală: 400V

-Configuraţie: 3faze+neutru  / -Conectica: reglete de conexiuni şi conectori

-Contactori interblocaţi electric si mecanic  / Buton pentru oprire de urgenţă montat pe panoul frontal

-Carcasă metalică pentru montajul pe perete  / Dimensiuni şi greutate: vezi tabelul selecţie panou

 

[1] Indicator de motor activ   [2] Indicator de generator activ   [3] Indicator de contactor generator activat   [4] Indicator de contactor rețea activat    [5] Indicator starea rețeaua electrică  [6] Tastă activare mod AUTO   [7] Tastă start manual   [8] Tastă stop manual   [9] Tastă activare contactor generator   [10] Tastă dezactivare contactori rețea/generator  [11] Tastă activare contactor rețea  [12] Tastă pentru mod MANUAL   [13] Tastă pentru mod OFF

Panouri Automatizare Generatoare Uz General

Panoul tip BE142 este alegerea ideală când avem de controlat un grup electrogen care este conectat la REŢEA în configuraţie de stanby pentru aplicaţii generale de tip general (15-80kVA). Panoul de Control echipat cu controler electronic de tip  Be142 gestionează în mod automat conexiunea dintre ÎNCĂRCARE şi REŢEA sau GENERATOR. Panoul de control al generatorului conţine un încărcător de baterie şi un set de plăci electronice dotate cu relee de putere care se conectează în mod direct cu motorul. Controlerul electronic este setat să controleze Întrerupătoarele de circuit. În ciuda faptului că toate circuitele de putere şi aranjarea generală este aceeaşi pentru toate panourile de cotrol, linia de intrări-ieşiri la motor şi echipamente auxiliare depinde de tipul de controler montat pe panou.  Mărimea contactorilor, capacitatea acestora şi secţiunea cablurilor definesc puterea nominală a panoului. Regleta de conexiuni şi conectorii asigură conectarea tuturor componentelor. O interfaţă serială de tip RS485 asigură controlul şi monitorizarea uşoară via MODBUS. Opţional vă putem asigura un modem pentru monitorizare via SMS sau un convertor TCP-IP pentru conectare la INTERNET. Panoul este cofecţionat din oţel acoperit cu răşină industială de înaltă rezistenţă. Oferim 3 ani garanţie.

LISTA PRETULILOR BE142

-Dimensiuni şi greutate: vezi tabelul selecţie panou

-Încărcător de baterie automat: 12V/8 sau 24V/5A

-Interfaţă serială de tip RS485/MODBUS RTU şi CANBUS/SAEJ1939

-Placa cu relee este inclusă pentru conectarea cu motoare standard

-Uşor de conectat cu orice Motor sau Grup Electogen de pe piaţă

-Dotare opţională cu modul de monitorizare SMS (via MODEM)

-Dotare opţională cu modul de monitorizare INTERNET (via TCP-IP)

-Software gratuit pentru Control şi Monitorizare via MODBUS

-Puterea Nominală cuprinsă între: 30kVA-1000kVA

-Tensiunea Nominală: 400V  -Configuraţie: 3faze+neutru

-Conectica: reglete de conexiuni şi conectori

-Contactori interblocaţi electric si mecanic

-Buton pentru oprire de urgenţă montat pe panoul frontal

-Carcasă metalică pentru montajul pe perete

-Dimensiuni şi greutate: vezi tabelul selecţie panou

-Încărcător de baterie automat: 12V/8 sau 24V/5A

Bernini Design Iasi Romania Headquarter

BERNINI DESIGN SRL ROMANIA

 Calea Chişinăului 32  700177 Iaşi

 VAT RO31228395  -  J22/275/2013

Sales Manager Mrs. Viorica Arnăutu Tel 0723 573 171

support@bernini-design.com

Automatizari Generatoare ISO9001
  • Introducere asupra condiţiilor de vânzare ale firmei Bernini Design SRL

Aceste condiţii se aplică produselor achiziţionate de dumneavoastră de la Bernini Design, pe acest website sau prin departamentul nostru de marketing. În cazul în care există un acord bilateral între Bernini Design şi un client cu privire la achiziţionarea produselor, se vor aplica condiţiile acelui contract.  

  • Preţurile

Preţurile produselor Bernini Design sunt indicate pe site-ul web şi vor fi trecute în factura proforma sau în confirmarea comenzii. Preţurile indicate pe site-ul web nu includ TVA, taxa de transport şi orice alte taxe aplicabile. Acestea sunt plătibile de către client în plus faţă de preţul afişat pe site şi vor putea fi menţionate separat pe factură. În cazul în care clientul este scutit de taxe, acesta trebuie să furnizeze către Bernini Design un certificat sau documente valabile care atestă scutirea. Preţurile se pot modifica fără notificare prealabilă. Pentru achiziţiile pe teritoriul României, se acceptă plata în lei.

  • Condiţii de plată

Plata produselor Bernini Design va trebui efectuată înainte de expediere, sau, în cazul în care s-a convenit în scris, la termenul menţionat pe confirmarea comenzii. Plata se va face în contul Bernini Design indicat în factura proformă. Detaliile bancare pot fi modificate din când în când. Achiziţiile prin intermediul site-ului web sunt efectuate cu PayPal. Acceptăm plăţi în dolari sau euro.

  • Schimbarea produselor

Schimbarea produselor este posibilă după ce clientul plasează comanda, dar înainte ca Bernini Design să le expedieze. Clientul va trebui să plătească diferenţa înaintea expedierii. În cazul în care plata depăşeşte valoarea facturii, Bernini Design va vira diferenţa în termen de 30 de zile, în situaţia în care clientul oferă toate informaţiile necesare viramentului bancar. 

  • Transportul produselor

Bernini Design va expedia produsele la adresa clientului care va fi indicată pe confirmarea comenzii. În cazul în care nu este specificată data livrării, aceasta se va face în termen de 10 zile de la data plăţii. Clientul va trebui să indice numărul de telefon, adresa completă şi numele persoanei responsabile de primirea mărfurilor. Bernini Design nu va fi răspunzătoare pentru nici o pierdere (inclusiv pierderea de profit), costuri, daune sau cheltuieli cauzate, direct sau indirect, de către orice întârziere în livrarea produselor. Bernini Design va fi răspunzătoare pentru nelivrarea produselor numai în cazul în care clientul oferă o notificare scrisă către noi în termen de 14 zile de la data la care produsele ar fi fost livrate, în cursul normal al evenimentelor.

  • Recepţia produselor

Recomandăm clienţilor să inspecteze produsul pentru a identifica orice ambalaj lipsă sau deteriorat, şi să informeze Bernini Design de orice probleme care ar fi evidente sau rezonabile privind inspecţia şi testarea produselor în termen de 30 de zile de la data livrării lor. Dacă defectul sau eroarea se va evidenţia  în decurs de 30 de zile de la data livrării, clientul va notifica Bernini Design în scris şi va pretinde servicii de garanţie. În acest caz Bernini Design va repara sau va schimba produsul.  

  • Refuzul expedierii

În cazul în care, pentru orice motive, clientul nu acceptă expedierea produselor atunci când acestea sunt gata, sau Bernini Design se află în imposibilitatea de a expedia produsele la timp deoarece clientul nu a oferit instrucţiuni adecvate, documente, licenţe sau autorizaţii, atunci produsele vor fi considerate ca fiind livrate, riscul trecând la client iar Bernini Design poate stoca produsele până la livrarea efectivă şi clientul va fi responsabil pentru toate costurile şi cheltuielile suplimentare aferente depozitării şi asigurării.

  • Politica şi reguli vamale europen

Clienţii vor lua la cunoştinţă faptul că produsele Bernini Design sunt supuse regulilor vamale europene şi legilor de control a exporturilor şi pot fi livrate sau transmise în ţările din afara Europei sau în afara graniţelor în care se află acestea. În conformitate cu aceste legi şi regulamente, produsele Bernini Design nu pot fi vândute, închiriate sau transmise în alt mod către clienţi sau ţări care sunt restricţionate. În plus, produsele Bernini Design nu pot fi vândute, transmise sau folosite de către utilizatori implicaţi în activităţi legate de arme de distrugere în masă, inclusiv activităţi legate de proiectarea, dezvoltarea, producţia sau utilizarea de echipamente nucleare sau arme. Clientul este de acord să respecte aceste legi şi reglementări.

  • Aplicaţii cu risc ridicat

Clientul va lua la cunoştinţă faptul că produsele Bernini Design nu sunt concepute sau destinate utilizării în medii periculoase ce necesită performanţe în condiţii de risc, în exploatarea instalaţiilor nucleare, navigare aeriană sau sisteme de comunicaţii, controlul traficului aerian, sisteme de armament, maşini de susţinere a vieţii, sau orice altă aplicaţie în care eroarea utilizării inadecvate a unui produs Bernini Design ar putea duce direct la deces, vătămare corporală sau daune fizice severe sau distrugere a proprietăţii. Bernini Design declină orice garanţie de potrivire expresă sau implicită pentru activităţi sau aplicaţii cu risc ridicat.  

 

Leave a Reply