AUTOMATIZARE GENERATOR

AUTOMATIZARE GENERATOR

 Producem şi dezvoltăm controlere şi sisteme electronice pentru automatizare generator. Experienţa noastră include automatizari pentru generatoare în asteptare (standby / controlere de tip AMF, ATS şi AAR) de la concept până la produsul finit. De asemenea aria noastră cuprinde Încărcătoare Automate de Baterie, plăci electronice, Controlere cu CAN-BUS şi adaptoare RS485/RS232/USB. Modulele noastre suportă protocoalele MODBUS şi TCP-IP. Este disponibilă o linie completă de panouri electrice de la 9 la 160kVA echipate toate cu module electronice şi echipamente de putere.

 

BE72 CONTROLER PENTRU MOTOR DIESEL  

 

Be72 oferă start manual pentru aplicaţii ce implică un motor. Protecţia automată la avarie include: presiunea mică a uleiului, temperatura înaltă, urgenţă şi curea ruptă. Be72 ofera urmatoarele iesiri: Start, Stop, Preîncălzire, Alarmă şi Valvă Combustibil. Be72 deţine un butuc (curent de 30A) pentru activarea startului. Toate funcţiile sunt indicate de către 7 LED-uri indicatoare.

BEK3 CONTROLER AAR CU MODBUS-RTU ŞI CANBUS

Be-K3 este un controler AAR (Anclanşare Automată a Rezervei) trifazat ce monitorizează reţelele şi generatoarele trifazate. Se conectează prin CANBUS la motoare cu ECU (SAE-J1939), dar funcţionează şi cu motoare standard (senzori analogici). Programele sale rulează rapid şi toţi parametrii, alarmele şi funcţiile operaţionale sunt afişate pe un ecran grafic de performanţă înaltă de 128x64 capabil să funcţioneze la temperaturi cuprinse între -25°C and +70°C. Măsurătorile includ: Vca, Aca,Vcc, kVA , kVar, kW, Energy, Pf, Hz, ore funcţionare, R.p.m., Presiunea Uleiului, Temperatura Motorului, Tensiunea Bateriei Vcc (Motor) şi Nivel Combustibil. De asemenea oferim software pentru monitorizarea şi controlul de la distanţă. Be-K3 oferă MODBUS prin RS485 şi se supune specificaţiilor NFPA-110 / NFPA-99.

BE142 CONTROLER AAR ATS (AMF) CU MODBUS-RTU

 

Be142 este un controler ATS (Transfer Automat de Sursă) / AMF (Automatic Mains Failure=Detectare Automată a Defecţiunilor Reţelei) pentru monitorizarea sistemelor de reţele şi generatoare trifazate. Programele rulează rapid şi toţi parametrii, alarmele şi funcţiile de operare sunt indicate de către un afişaj luminos ce funcţionează la temperaturi cuprinse între - 30°C şi + 70°C. Be142 se interfaţează cu senzori rezistivi de până la 2000 Ohm. Măsurătorile includ: Vca, Aca, Vcc, Hz, ore funcţionare, R.p.m., Presiunea Uleiului, Temperatura Motorului, Tensiunea Bateriei Vcc (Motor) şi Nivel Combustibil. De asemenea oferim software pentru monitorizarea de la distanţă. Be142 oferă MODBUS prin RS485. Be142 se supune specificaţiilor NFPA-110 / NFPA-99 şi are 7 moduri de operare. Prin utilizarea convertorului nostru TCP-IP/RS485, Be142 poate fi monitorizat şi controlat de pe INTERNET. Softul este oferit în mod gratuit. Este oferită şi optiunea pentru control la distanţă prin SMS (Telefon Mobil).

BE242 AUTOMATIZARE GENERATOR AAR ATS (AMF) 

 


Be242 este un controler ATS (Transfer Automat de Sursă) / AMF (Automatic Mains Failure=Detectare Automată a Defecţiunilor Reţelei) pentru monitorizarea sistemelor de reţele şi generatoare trifazate. Programele rulează rapid şi toţi parametrii, alarmele şi funcţiile de operare sunt indicate de către un afişaj luminos ce funcţionează la temperaturi cuprinse între - 30°C şi + 70°C.  Măsurătorile includ: Vca, Aca, Vcc, Hz, ore funcţionare, R.p.m., Bateriei Vcc (Motor). De asemenea oferim software pentru monitorizarea de la distanţă. Be242 se supune specificaţiilor NFPA-110 / NFPA-99

 

AUTOMATIZARE GENERATOR TIPBE24 

Be24A include într-un modul DIN standard 96mmx96mm toate funcţiile programabile necesare pentru controlul motorului şi al generatorului. Be24 este echipat cu 6 taste de  tip 'push button' cu membrană, 2 LED-uri, un display cu 4 digiti, 5 ieşiri statice, 9 intrări şi un butuc cu cheie cu 3 poziţii (30Acc) pentru start manual.

BE22 CONTROLER PENTRU GRUP ELECTROGEN 

 

Be22 este un controler monofazat pentru retea cu un control asupra generatorului monofazat si un control automat asupra motorului. Ofera detalii despre masurari si alarme cu ajutorul LED-urilor indicatoare si al display-ului luminos. Operarea modulului se face cu ajutorul butoanelor de tip "push buttons". O diagrama cu LED-uri ofera informatii referitoare la statusul retelei, al generatorului si al modurilor de operare. Be22 este construit din doua module separate pentru a scurta timpul de asamblare al panoului. Be22 este dotat cu un cablu pentru conectarea celor doua module si un set de conectori.

 

BE21 CONTROLER PENTRU GRUP ELECTROGEN 

 

Be21 este un controler monofazat pentru retea cu un control asupra generatorului monofazat si un control automat asupra motorului. Ofera detalii despre masurari si alarme cu ajutorul LED-urilor indicatoare si al display-ului luminos. Operarea modulului se face cu ajutorul butoanelor de tip "push buttons". O diagrama cu LED-uri ofera informatii referitoare la statusul retelei, al generatorului si al modurilor de operare.

PANOURI AUTOMATIZARE GENERATOARE

Panoul detectie automată a defecţiunilor de REŢEA  de tip BEK3 este alegerea ideală când avem de controlat un grup electrogen care este conectat în configuraţie de stanby pentru aplicaţii generale de tip industrial. Panoul de control echipat cu controler electronic de tip  BeK3 gestionează în mod automat conexiunea dintre ÎNCĂRCARE şi REŢEA sau GENERATOR. Panoul de control al generatorului conţine un încărcător de baterie şi un set de plăci electronice dotate cu relee de putere care se conectează în mod direct cu motorul. Controlerul BeK3 este setat să controleze Contactorii de putere. În ciuda faptului că toate circuitele de putere şi aranjarea generală este aceeaşi pentru toate panourile de cotrol, linia de intrări-ieşiri la motor şi echipamente auxiliare depinde de tipul de controler montat pe panou. Puteţi conecta un motor cu sau fără ECU (SAE J1939). Mărimea contactorilor, capacitatea acestora şi secţiunea cablurilor definesc Puterea Nominală a panoului. Regleta de conexiuni şi conectorii asigură conectarea tuturor componentelor. Panoul este cofecţionat din oţel acoperit cu răşină industială de înaltă rezistenţă. Oferim 3 ani garanţie.

PANOURI AUTOMATIZARE GENERATOARE PENTRU CASA

ATS CONECT este cea mai avansată şi compactă soluţie pentru controlul şi monitorizarea unui grup electrogen în standby sau portabil. Puterea controlată de acest panou este de 6kVA si 230Vac conectat la o singură fază. Este alegerea ideala pentru case şi vile unde puteţi deţine controlul deplin asupra serviciilor de electricitate. Caracasa din plastic garantează un nivel de protecţie de tip IP65 datorită izolării de mediul inconjurator.


BERNINI DESIGN SRL

HOME

Calea Chişinăului 32  700177 Iaşi

VAT RO31228395  -  J22/275/2013

[email protected]
24/7/365 support 0721241361

Leave a Reply