AUTOMATIZARE GENERATOR

AUTOMATIZARE GENERATOR

 Producem şi dezvoltăm controlere şi sisteme electronice pentru automatizare generator. Experienţa noastră include automatizari pentru generatoare în asteptare (standby / controlere de tip AMF, ATS şi AAR) de la concept până la produsul finit. De asemenea aria noastră cuprinde Încărcătoare Automate de Baterie, plăci electronice, Controlere cu CAN-BUS şi adaptoare RS485/RS232/USB. Modulele noastre suportă protocoalele MODBUS şi TCP-IP. Este disponibilă o linie completă de panouri electrice de la 9 la 160kVA echipate toate cu module electronice şi echipamente de putere.

BE72 CONTROLER PENTRU MOTOR DIESEL

Be72 oferă start manual pentru aplicaţii ce implică un motor. Protecţia automată la avarie include: presiunea mică a uleiului, temperatura înaltă, urgenţă şi curea ruptă. Be72 ofera urmatoarele iesiri: Start, Stop, Preîncălzire, Alarmă şi Valvă Combustibil. Be72 deţine un butuc (curent de 30A) pentru activarea startului. Toate funcţiile sunt indicate de către 7 LED-uri indicatoare.

BEK3 CONTROLER AAR CU MODBUS-RTU ŞI CANBUS

Be-K3 este un controler AAR (Anclanşare Automată a Rezervei) trifazat ce monitorizează reţelele şi generatoarele trifazate. Se conectează prin CANBUS la motoare cu ECU (SAE-J1939), dar funcţionează şi cu motoare standard (senzori analogici). Programele sale rulează rapid şi toţi parametrii, alarmele şi funcţiile operaţionale sunt afişate pe un ecran grafic de performanţă înaltă de 128x64 capabil să funcţioneze la temperaturi cuprinse între -25°C and +70°C. Măsurătorile includ: Vca, Aca,Vcc, kVA , kVar, kW, Energy, Pf, Hz, ore funcţionare, R.p.m., Presiunea Uleiului, Temperatura Motorului, Tensiunea Bateriei Vcc (Motor) şi Nivel Combustibil. De asemenea oferim software pentru monitorizarea şi controlul de la distanţă. Be-K3 oferă MODBUS prin RS485 şi se supune specificaţiilor NFPA-110 / NFPA-99.

BE142 CONTROLER AAR ATS (AMF) CU MODBUS-RTU

Be142 este un controler ATS (Transfer Automat de Sursă) / AMF (Automatic Mains Failure=Detectare Automată a Defecţiunilor Reţelei) pentru monitorizarea sistemelor de reţele şi generatoare trifazate. Programele rulează rapid şi toţi parametrii, alarmele şi funcţiile de operare sunt indicate de către un afişaj luminos ce funcţionează la temperaturi cuprinse între - 30°C şi + 70°C. Be142 se interfaţează cu senzori rezistivi de până la 2000 Ohm. Măsurătorile includ: Vca, Aca, Vcc, Hz, ore funcţionare, R.p.m., Presiunea Uleiului, Temperatura Motorului, Tensiunea Bateriei Vcc (Motor) şi Nivel Combustibil. De asemenea oferim software pentru monitorizarea de la distanţă. Be142 oferă MODBUS prin RS485. Be142 se supune specificaţiilor NFPA-110 / NFPA-99 şi are 7 moduri de operare. Prin utilizarea convertorului nostru TCP-IP/RS485, Be142 poate fi monitorizat şi controlat de pe INTERNET. Softul este oferit în mod gratuit. Este oferită şi optiunea pentru control la distanţă prin SMS (Telefon Mobil).

BE242 AUTOMATIZARE GENERATOR AAR ATS (AMF) 

Be242 este un controler de automatizare generator şi ATS (Transfer Automat de Sursă) / AMF (Automatic Mains Failure=Detectare Automată a Defecţiunilor Reţelei) pentru monitorizarea sistemelor de reţele şi generatoare trifazate. Programele rulează rapid şi toţi parametrii, alarmele şi funcţiile de operare sunt indicate de către un afişaj luminos ce funcţionează la temperaturi cuprinse între - 30°C şi + 70°C.  Măsurătorile includ: Vca, Aca, Vcc, Hz, ore funcţionare, R.p.m., Bateriei Vcc (Motor).

AUTOMATIZARE GENERATOR TIP BE24 

Be24A include într-un modul DIN standard 96mmx96mm toate funcţiile programabile necesare pentru controlul motorului şi al generatorului. Be24 este un modul de automatizare generator echipat cu 6 taste de  tip 'push button' cu membrană, 2 LED-uri, un display cu 4 digiti, 5 ieşiri statice, 9 intrări şi un butuc cu cheie cu 3 poziţii (30Acc) pentru start manual.

BE22 CONTROLER PENTRU GRUP ELECTROGEN 

Be22 este un modul de automatizare generator trifazat pentru retea cu un control asupra generatorului monofazat. Cuprinde un control automat asupra motorului. Ofera detalii despre masurari si alarme cu ajutorul LED-urilor indicatoare si al display-ului luminos. Operarea modulului se face cu ajutorul butoanelor de tip "push buttons". O diagrama cu LED-uri ofera informatii referitoare la statusul retelei, al generatorului si al modurilor de operare. Be22 este construit din doua module separate pentru a scurta timpul de asamblare al panoului. Be22 este dotat cu un cablu pentru conectarea celor doua module si un set de conectori.

BE21 CONTROLER PENTRU GRUP ELECTROGEN

Be21 este un controler automatizare generator monofazat pentru retea cu un control asupra generatorului monofazat si un control automat asupra motorului. Ofera detalii despre masurari si alarme cu ajutorul LED-urilor indicatoare si al display-ului luminos. Operarea modulului se face cu ajutorul butoanelor de tip "push buttons". O diagrama cu LED-uri ofera informatii referitoare la statusul retelei, al generatorului si al modurilor de operare.

PANOURI AUTOMATIZARE GENERATOARE TRIFAZATE

Producem panouri  de transfer de sursa automate pentru toate tipurile de grupuri electrogene. Folosim tehnologia contactoarelor de pana la 60kVA. Peste 60kva oferim panouri comutatoare de transfer motorizate.

PANOURI AUTOMATIZARE GENERATOARE MONOFAZATE

Panoul CONECT ATS este produsul ideal atunci cand vrei sa conectezi un generator portabil la casa ta.AUTOMATIZARE GENERATOR MONOFAZAT PENTRU CASA


BERNINI DESIGN SRL

HOME

Calea Chişinăului 32 

700177 Iaşi

VAT RO31228395  

J22/275/2013

[email protected]
support
0721 241 361

Leave a Reply